x

NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE HARIS VARA: OČAJNA RADA IZGUBILA BEBU ZBOG STRESA! (FOTO)

Nakon što je Rada Manojlović saznala da je dečko Haris Berković vara imala je i razloga za radovanje, ali, na žalost, to nije dugo potrajalo. Samo nekoliko dana nakon vijesti da je trudna, pjevačica je zbog depresije i lošeg psihičkog stanja imala spontani pobačaj.

Portal Telegraf je Harisa uslikao u jednom prijestoničkom restoranu sa novom djevojkom kako uživa na obali Save, čime su potvrđene priče da je Rada raskinula trogodišnju vezu sa pobjednikom Zvezda Granda upravo iz ovog razloga.


Fotografije: Telegraf.rs

Tragom informacija da je Rada u blagoslovenom stanju, paparaco Telegrafa uslikao je Radu ispred jedne privatne klinike, ali već tada pjevačica je saznala tužne vijesti.

- Rada je nakon što je saznala da je Haris vara odlučila da raskine sa njim. Međutim, nekoliko dana nakon što su prekinuli svaki kontakt, saznala je da je trudna. Iako se trudila da prvi dani trudnoće prođu što lakše zbog stresa i napete situacije, imala je spontani pobačaj - priča izvor Telegrafa i dodaje:


- Rada odlazi na kontrole kako bi bila sigurana da je sve u redu, jer želi što prije da se ostvari kao majka. I dalje je u depresiji jer su se pojavile i Harisove slike sa novom djevojkom, pa joj je sada još teže - završava izvor, piše Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.