x

Namještaju mi aferu: Ovako je Tijana Ajfon godinama lagala o svom zanatu!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je juče kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine u čamcu, sa još tri djevojke koje je vodila na žurku.

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu pros..tuciju, a kada je u medijima okarakterisana kao jedna od elitnih pros..tutki, svim silama se trudila da dokaže suprotno.

Nekadašnja rijaliti zvijezda bila je šokirana tom informacijom koja je prošle godine procurila u medije, a kako je za Alo! tada izjavila najviše se potresla jer su joj takve priče umalo pokvarile odmor.


– Trenutno se nalazim u Parizu. Jedem vruć kroasan i pijem toplu čokoladu u restoranu “Angelina”, do kojeg one što me pljuju i napadaju ne mogu da dođu ni u snovima. Nikada nisam bila uhapšena za takvu stvar kao što je pros..tucija, iako me pojedini tendenciozno trpaju u isti koš sa elitnim pros..tutkama. Degutantno mi je da se uopšte bavim takvim temama, ali prinuđena sam kako se ovakvi napadi ne bi nastavili – govorila je Tijana koja se neprestano pravdala.


Ajfonka se ipak tu nije zaustavila, već je krivila druge da joj namještaju aferu.

– Cijelu ovu aferu mi namještaju one koje imaju intimne odnose za sitnu lovu, a željele bi da i njima neko da više od sto eura. Tužno je što se danima potencira priča kako su starlete i pojedine pjevačice pros..tutke, a niko ne priča da u drugim poslovnim sferama ima toga daleko više. Eto, na primjer, u medijima takođe ima djevojaka koje se bave pros..tucijom. Zamislite kako bi bilo da neko objavi njihova imena ili inicijale… Vjerujem da im ne bi bilo prijatno! Tu su onda raznorazne doktorke, plesačice… Beograd nije tolika metropola da može baš sve da se sakrije – rekla je Tijana Ajfon.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.