x

NAPAD U ZADRUZI, OBEZBJEĐENJE HITNO REAGOVALO: Muškarac udario na ženu! Ovo je strašno!

Tokom sastanka koji je bio organizovan u Zadruzi, Veliki šef je poslao pismo i učesnike podsjetio da se pravila moraju poštovati, a onda je nastala velika rasprava između Lepog Miće i Nadežde Biljić.

Nadežda je iznijela svoje mišljenje o nehigijeni zadrugara i postavljanju kamera u kupatilu i time se suprotstavila Mići koji je žestoko opleo po pjevačici, pa je rekao da zna sa kime je bila, a onda spomenuo problem sa alkoholom.


- Šta ti meni glumiš, kakve krimi-džimi priče. Majmune jedan glupi! Nemoj da ti ja kažem šta je Pera rekao za tebe - vikala je Nadežda, a on joj odbrusio:


- Ti si liječeni alkoholičar. Gora si nego svoja majka... Bog ti je dao glas, ali ti je oduzeo pamet - nastavio je sa vrijeđanjem Mića.


Situacija između njh se baš zakuhala, obezbjeđenje je bilo sve vrijeme u pripravnosti. Kao po običaju, Mića je krenuo da psuje, te joj je opsovao i majku, što je Biljićevu smrtno uvrijedilo, a svađa se nastavila napolju.


Mića se zaletio bijesan na nju, a obezbjeđenje je brzo uletjelo u kuću da ih razdvoji. Prijetio joj je da ga više ne uzima u usta, a jedno drugom su upućivali najgore psovke.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.