x

OTIŠAO NA ODMOR

Napravio buru na medijskom nebu pa zbrisao iz Srbije: Evo gdje se nalazi Milan Milošević, kako se osjeća i šta radi poslije Zadruge!

Milan Milošević sve je iznenadio svojom odlukom da prekine saradnju sa Televizijom Pink, gdje je bio angažovan kao voditelj Zadruge.

Voditelj je spakovao kofere i odlučio da ode u Austriju, ali nije otišao u Beč, već u Halajn, koji se nalazi u pokrajini Salzburg.

On je odlučio da se maksimalno odmori od svega, pa je na društvenoj mreži Instagram pokazao kako uživa u šetnji po gradu, razgledajući izloge poznatih svjetskih marki, a posjetio je i rodnu kuću čuvenog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta.


"Nisam u Beču", obavijestio je svoje pratioce Milošević.

Podsjetimo, Milan i čelnici Pinka rastali su se sporazumno, a prekid saradnje potpisan je na Badnji dan. Milošević je za Kurir potvrdio da više nije dio Pinka, a u nedjelju se oglasio na Instagramu, gdje je istakao da o svojim nekadašnjim poslodavcima ima samo riječi hvale. On je na Pinku bio šest godina, učestvovao je u prvoj sezoni "Zadruge", a nakon toga je bio jedan od njenih voditelja.


- Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više dio te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumijem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je voditelj u objavi.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.