x

takija svi znate

Napustila ju je dok je bila beba i ostavila sa Takijem: Ovo je majka Maje Marinković! (Foto)

Učesnica Zadruge, Maja Marinković nikada nije krila koliko je vezana za svog oca Radomira Marinkovića Takija. Popularna Zadrugarka burno reaguje kada neko negativno pomene Takija, a uvijek ponosno ističe da joj je on najveća podrška u životu.

Sa druge strane, to nije nešto što bi trebalo biti čudno s obzirom na to da je Maju još dok je bila beba napustila majka. Navodno, Marinkovićeva je imala samo 15 mjeseci kada ju je majka ostavila, a da joj ništa u životu ne fali potrudio se njen otac.

Taki je ranije medijima pričao o Majnoj majci.


– Živjela je pored mene kao princeza, a onda joj je jedan dan pukao film i rekla je da odlazi. Da je dijete uopšte ne zanima, te da će je dati u dom za nezbrinutu djecu. Pa prije bih umro nego dao svoje dijete u dom, bio sam joj i otac i majka, rekao je Taki i dodao:

– Šta sve nisam radio, držao sam noćne klubove, taksirao, ali nije uvijek bilo lako meni kao ocu sa ženskim djetetom.


Sličnu priču ispričala je i Maja:

– Sve što sam u životu stekla dugujem svome ocu, mama me ostavila kad sam bila mala, jer nije mogla da izdrži život sa mojim tatom koji je stalno izlazio. Htjela je da se posveti sebi i svom školovanju, uplaćivala je alimentaciju redovno, ali tata je sve preuzeo na sebe, pomagala mu je i moja baba Kosanka.


Podsjećanja radi, majka Maje Marinković se ne spominje često u javnosti, a Maja je poznata po svom učešću u rijalitiju. Svojim ponašanjem često zna da dovede i svog oca Takija u nezgodnu situaciju.

Njeni najveći skandali vezuju se za njene partnere, a jednom je bila i diskvalifikovana iz Zadruge. Maja je poslije prve Zadruge obnovila kontakt sa svojom majkom, te se od tada čuju i viđaju, a Maja je jednom ispričala kako joj majka radi u banci.

.

.

.

.

.

.

Izvor: paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.