x

NARICALA NA SAHRANI BIVŠEG MUŽA: Verica Šerifović plakala, a udovica Miće Nikolića je tješila!

Pola estrade pred najveći hrišćanski praznik bilo je u žalosti zbog smrti kompozitora Milorada Miće Nikolića (60), koji je sahranjen u subotu na Bežanijskom groblju. Za njim je plakala ne samo njegova udovica Ljiljana već i bivša supruga Verica Šerifović.

Naime, folk pjevačica bila je veoma potresena odlaskom čovjeka sa kojim je i poslije razvoda nastavila druženje i poslovnu saradnju.

Kada je Mićino tijelo spušteno u grob, Šerifovićeva, koja je do tada uspijevala da ostane koliko-toliko smirena, počela je da jeca i nariče, a prva joj je pružila utjehu Ljiljana, koja ju je potom pozvala i da sjedne s njom na ručku koji je upriličen poslije sahrane, kada su zajedno evocirale uspomene na čovjeka koji je obilježio njihove živote.


Zajedno su bili i Ljiljanina djeca Ivana i Saša i Veričina kćerka Marija Šerifović, za koju je upravo Saša komponovao nekoliko najvećih hitova.

Pop zvijezda bila je vidno utučena zbog smrti bivšeg očuha, a ovaj događaj teško je pao i Nadici Ademov i Mirku Kodiću, kojima je pozlilo.

Mlada „Grandova“ zvijezda je, podsjetimo, odmah nakon vijesti o smrti Miće Nikolića napisala na Instagramu da je legendarni muzičar u velikoj mjeri zaslužan za njen uspjeh, a čuveni harmonikaš bio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Poštu ovom kompozitoru, aranžeru, instrumentalisti, pjevaču i producentu odali su i Mira Škorić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokčić, Hasan Dudić, koji je došao sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, zatim Suzana Jovanović, Haris i Melina Džinović, Ilda i Goca Šaulić, dok je Šaban Šaulić, Mićin dugogodišnji blizak prijatelj i saradnik, morao da izostane zbog ranije zakazanog nastupa.




(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.