x

NAROD ZGROŽEN KIJOM KOCKAR! Pjevačica, pa žiri za pjevanje, pa sada i PISAC! Ko je zaista napisao knjigu MOJ POTPIS?

Kija Kockar je nakon izlaska iz rijalitija krenula da gazi žestoko po medijskom nebu, i izgleda da joj niko ne može stati na put, čak ni osoba koju je nekada najviše voljela, a to je njen muž.

Slobodan je u više navrata govorio da je Kristina preambiciozna, kao i veliki meterijalista, ali to se sve dešavalo dok je imao uz sebe Lunu, dijete poznatih roditelja. Čim je pukla veza sa Lunom on se razveo, ali nastavio saradnju sa Kijom, za koju kažu u narodu da bi "gazila preko mrtvih", piše Espreso.

Miki je u više navrata govorio o tome da je Kockareva isuviše željna pažnje, i da će doći do nje na bilo koji način, Tamara Đurić je okarakterisala kao prodavačicu sendviča iz aviona, a mnoge tužbe lete zbog kontatacije da je Kija "prodala i očevu sahranu".


Sada se velika galama podigla oko njene knjige pod nazivom "Moj potpis" za koju narod sumnja da nije Kristininom rukom pisana, i naglašavajući da ona nema dovoljno obrazovanja sa višom hotelijerskom školom.


Narod je bukvalno bijesan jer je "Vulkan", ozbiljna izdavačka kuća, izbacila na tržište jedno ovakvo štivo, a nakon što su joj mnogi oprostili što je otišla u pjevačice, sada se narod stvarno razbijesnio što im Kija piše knjige. Uslijedila je bujica prozivki!


Ovo su samo neki u moru prozivki koje je Kija dobila, a mnogi bi rekli i zaslužila. Kao što vidite niko je nije štedio, možda novine hoće, ali je narod apsolutno zgrožen i njegov glas može da se čuje van novina.



(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.