x

Narodni poslanik u Skupštini Srbije kritikovao one koji ljetuju u Hrvatskoj, Biković odgovorio: Gdje smijem da ljetujem, čiko?

Narodni poslanik Vladimir Đukanović kritikovao je one ljude koje ljetuju u Hrvatskoj. U svojoj objavi na Tviteru, kako je naveo, svima njima želi "od srca razlupan auto i probušene gume, kao i najgori arsenal uvreda i prijetnji".

- Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i prijetnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosjećajni ljudi - napisao je Đukanović na ovoj društvenoj mreži.


Prozvanim se osjetio i glumac Miloš Biković, koji je otišao u Hrvatsku, a onda je odgovorio narodnom poslaniku Vladimiru Đukanoviću.

- Čiko, da li smijem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Njemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gdje smijem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ipak poslanik pod zakletvom - napisao je Biković na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.