x

Našao ljubavnicu: Razvode se Ivana Pavković i Petar Mitić!

Vijest koja je odjeknula kao "grom iz vedra neba" je da se poznati bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić poslije četiri godine braka razvode.

Ivana I Petar su se zabavljali četiri godine, nakon čega su svoju vezu ozakonili i isto toliko živjeli u braku, a sada su riješili da na tu ljubav stave tačku.

Ako je vjerovati dobro upućenom izvoru, Petar je našao ljubavnicu iz rodnog Vranja, zbog koje je slobodno vrijeme provodio u ovom gradu. Ivana ništa nije sumnjala dok njegovi odlasci u Vranje nisu postali sve učestaliji, nakon čega je poželjela da sazna o čemu se radi i došla do frapantne istine, a to je da njen suprug ima ljubavnicu.

Ona je odlučila da će mu prevaru oprostiti, zbog sina Vujadina, ali Petra zajednički život sa Ivanom izgleda više ne zanima.


Prema pričama dobro upućenih, oni i dalje žive u istom stanu, ali spavaju u odvojenim sobama, a dokle će tako biti još uvijek nije poznato.

Ono što je još sumnjivo i vodi ka pričama o razvodu je činjenica da ni Petar, a ni Ivana, iako su veoma aktivni na Instagramu, u posljednja tri mjeseca nisu postavili zajedničku fotografiju, što je ranije bila skoro pa svakodnevna praksa.


Ivana se na ovoj društvenoj mreži posljednji put zajedničkom fotkom obratila pratiocima na Petrov rođendan, a priče o razvodu su podgrijale i riječi pjesme Ivaninog aktuelnog singla "Dupla igra", koje glase:

- Kako ne umreš od stida dok gledaš me u oči, a spavaš sa njim, sve to me kida. Kako ne umreš od stida što život si mi, djevojko, raznijela, da li ti je sada dobro, k.čko s osmijehom anđela - jedan je deo Ivanine pesme.

Da li će u javnost uskoro sa razvodom izaći i bračni par Pavković-Mitič, sigurno je da ćemo brzo saznati.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.