x

NASMIJANA, SRETNA I ISPUNJENA: Marta Savić proslavila rođendan! (FOTO/VIDEO)

Pjevačica Marta Savić proslavila je svoj 52. rođendan. U krugu bliskih i dragih ljudi kao i proteklih godina supruga balkanske zvijezde Mileta Kitića nedavnu veče pamtit će po fantastičnom iznenađenju koje su joj priredili prijatelji.

Uži krug bliskih prijatelja i saradnika uživao je u sjajnoj rođendanskoj žurci. Ambijent i sama lokacija popularnog beogradskog restorana "Rich" oduševio je slavljenicu, a vlasnik Dejan Vlasković pobrinuo se da gostima ništa ne fali. Za muzički program bila je zadužena pjevačica Sanela Vujnović. Slavlje su podržale i njene drage prijateljice i kolegice sa estrade Jovana Tipšin i Branka Sovrlić. Otpjevavši "Senke" Tipšin je oduševila Savićku, te ponovo podsjetila prisutne da pravi hitovi zauvijek ostaju.

Među prisutnim gostima primjetili smo i ličnog frizera Cece Ražnatović, Stevana Radivojevića koji je tokom večeri sa ukusnim šalama Martu kidao od smijeha. 


-Kada imate prijatelje, drage ljude oko sebe koji vas od srca vole i podržavaju, koji šire prije svega ljubav, vi ste zaista bogat čovjek. Ja sam srećna jer imam najbolje prijatelje na svijetu -rekla je Marta za naš portal.  


Još jedna čarobna noć, predivna uspomena ostat će bez sumnje zauvijek u sjećanju Marti čija ljubav, osmijeh, sreća, ispunjenost ostaje zasluga i poštovanje njenih dragih prijatelja.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.