x

Nataša Bekvalac: Lukina bivša me upozorila - bježi, spašavaj živu glavu! Kad se napije potpuno izgubi kompas i POSTANE NASILAN!

Nataši Bekvalac, još dok se zabavljala s Lukom Lazukićem, navodno su sa svih strana stizala upozorenja da ga se kloni jer psihički maltretira žene. Ona je toliko bila zaljubljena da je sve te priče odbacila i udala se za njega. Sada, nakon što je podigla krivičnu prijavu protiv Lazukića za porodično nasilje, duboko se kaje što ih nije slušala.

Jedna od onih koji su pokušali da pjevačici otvore oči bila je i djevojka s kojom je njen suprug, od koga se razvodi nakon sedam mjeseci braka, bio u vezi prije dvije godine, saznaje Kurir.

Žena čije je ime poznato redakciji, a koja ne želi da se izlaže javnosti zbog svoje bezbijednosti, čim je iz medija saznala da je Bekvalčeva u vezi s njenim bivšim, na sve načine je pokušavala da dođe do nje i ispriča joj svoje loše iskustvo s Lazukićem. Ona je uspjela da dođe do broja Natašine mlađe sestre Kristine pa ju je pozvala sa željom da upozori Natašu šta može da joj se desi.

- Lukina bivša djevojka je do detalja objasnila Kristini kroz kakva je poniženja prolazila tokom pola godine zabavljanja s njim. Upozorila je da je Lazukić sklon psihičkom maltretiranju i manipulacijama, ispričala je da ju je često u društvu psovao i vrijeđao. Takođe, ona je Kristini posebno skrenula pažnju na to da Luka potpuno izgubi kompas kad popije alkohol, da tada postane još grublji i da je ona raskinula s njim jer se plašila da će na kraju dobiti batine od njega. Zato je rekla da prenese Nataši da ga se kloni i tako sačuva živu glavu - navodi naš izvor i dodaje:


- Sve ovo veoma je uplašilo Kristinu, koja je odmah pričala s Natašom. Prenijela joj je od riječi do riječi šta je Lazukićeva bivša djevojka kazala. Pjevačica je donekle bila zabrinuta zbog onog što je čula, ali nije htjela da povjeruje u to, tvrdeći da je Luka predivan i pažljiv prema njoj. Toliko je bila zaslijepljena ljubavlju koju je osjećala prema njemu, a i vjerovala je da i on nju voli. Sad se kaje što je nije poslušala, jer bi izbjegla sve ovo što joj se dogodilo prije deset dana - završava naš izvor.

Ovu informaciju su nam potvrdili u Natašinom PR timu:

- Tačno je, ali ne želimo da iznosimo ništa u javnost u trenutku kad Nataša prolazi kroz težak period zbog nasilja u porodici.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.