x

Nataša i Luka posvađali su se ZBOG PARA, a zbog ovog što je vidjela, PRETUKAO ju je!

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca.

Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

- Luka je preksinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - započeo je dobro obaviješteni izvor i dodao:

- On je pobijesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.

Nataša se u subotu ujutru sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena rođena sestra Kristina.

Nataša je, kako saznajemo, rekla da se javlja u Urgentni jer ju je muž pretukao.

- On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama - pričala je Nataša kroz suze u Urgentnom.

Slučaj je prijavila policiji i podnijela je krivičnu prijavu.

Nataša Bekvalac se, juče u podne ponovo vratila u Urgentni jer joj je, kako kaže naš izvor, ponovo pozlilo.

- Ona je cijelu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama - kaže naš izvor.

Pjevačica se u Urgentni vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.

- Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo djelo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome - rekao je Nemanja Vlčeka.

Luka i Nataša sukobili su se i oko novca.

- Luka i Nataša su se žestoko posvađali zato što je on uzeo novac iz njenog šteka i pozajmio ga je drugu koji taj novac ne može da vrati zato što je otišao u inostranstvo - kaže izvor blizak paru za “Blic“.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.