x

OBJELODANILA NJEGOVU AGRESIJU

Nataša Šavija objavila snimak Stefanovog nasilnog ponašanja! Riješena u namjeri da uništi Karića: Vilicu ću da ti slomim!

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, a osumnjičeni za ovo djelo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi pritvoru.

Oporavak koji slijedi nesrećnoj djevojci nije ni malo lak s obzirom da ima teške tjelesne povrede, a nedavno je imala i komplikacije nakon operacije oka.

Šavija se se svakodnevno oglašava po pitanju Karića i agonije kroz koju trenutno prolazi, a sada je odlučila i javno da ga raskrinka.


Ona je na svom Instagram nalogu podijelila snimke na kojima se jasno vidi da je Karić imao agresivne ispade i pred kamerama u rijalitiju.

- Vilicu ću da ti slomim - čuje se na snimku.

- Nemoj da progutaš cigare - izgovorio je nekom drugom prilikom.

Video možete pogledati ovdje


Podsjetimo, majka starlete, Vera Šavija, za Kurir je istakla da je šokirana ovim što se desilo, s obzirom na to, da su Karić i njena kćerka bili u prijateljskim odnosima.

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu riječima da opišem kako se osjećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što prije bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da vjerujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne vjerujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam riječi zaista...

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.