x

Natašu Radan premlatila žena njenog ljubavnika: Tukla je, svu iscijepala, pa je bez svijesti izbacila iz stana kao smeće?!

Nataša Radan iz "Zadruge" navodno je dobila teške batine od supruge oženjenog muškarca s kojim je bila u kombinaciji nekoliko mjeseci.

Učesnica Zadruge poznata je po nemirnom duhu, koji je stalno tjera u nevolje i probleme, a njen problem je u tome što obožava starije i oženjene muškarce. Nekada joj je polazilo za rukom da je supruge tih matoraca ne uhvate, ali nekoliko puta se desilo da je dohvate i odvale od batina, toliko da poslije danima ne može da sjedi od bolova i modrica po tijelu.


"Nataša je poznata kao djevojka koja ne mari za tuđe mišljenje i radi stvari koje joj prijaju i koje voli. Iako je pokušala da bude sa mlađim muškarcima, oni je nisu radili. Ili su bili loši u s.ksu ili nisu imali para ni moć. Ali presudan faktor, nisu imali žene. Nju pali nevolja, opasnost i to joj diže adrenalin. Umjela je da se s.ksa sa muškarcima u njihovim stanovima dok im supruge spavaju u sobi pored. "Ja doživim or.azam kad znam da je on prevario ženu sa mnom. Starije muškarce volim jer su im žene matore, a ja sam mlado meso. Oni meni jedu iz ruke kad se prime na s.ks sa mnom", rekla je ona jednom prilikom.


"Prošlog ljeta ulovila je jednog matorca koji je dobro izgledao i koji je imao dosta novca, ali je imao i ženu", kaže izvor blizak Radanovoj.

Zadrugarka ga je zavela, pa ga je najstrašnije iskorištavala. Sve je išlo glatko dok njegova žena nije vidjela da joj se muž ponaša čudno.

- Nataša se zaigrala sa njim, pa je umalo stradala. Naime, biznismenova žena je saznala da njen muž ima ljubavnicu u koju se zaljubio. Poludjela je i zaklela se da će je naći i zagorčati joj život. Došla je do Natašinog broja, a onda joj je zajedno sa dvije drugarice u ime svoga muža zakazala viđanje u jednom stanu. Nataša je došla sva euforična. Ušla je u stan, a onda ju je dočekao horor film.


- Izletjela je žena Natašinog ljubavnika i odmah joj je rekla da je gotova: "Tu si, k.rvo mala, otrcana. Mog muža si mislila da guliš za pare, sve ti j..em. Ima da te odvalimo od batina, pa nikada više nećeš pogledati oženjenog", a potom su iz sobe izašle još dvije žene i odmah su počele da je biju. Pocijepale su sve stvari sa nje, sve one moderne krpice i Nataša je ostala gola. Onda su počele da je šutiraju svuda po tijelu. Jedna od žena ju je šutnula tako jako u glavu, da je pala u nesvijest. I onesviješćenu su je udarale i čupale. Kada su je dovoljno namodrile, izbacile su je ispred vrata stana onako polunagu. Bila je sva modra, krvava i na sebi je imala samo gaćice i brushalter. Telefon su joj razbile u komade, a dokumente i novac pocijepale. Nataša poslije ovoga mjesecima nigde nije izlazila jer se plašila da će je lude žene ubiti", završio je izvor.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.