x

Nazivali su je horor starletom: Danas izgleda potpuno drugačije, ali je ponovo upletena u skandal zbog kojeg je reagovala policija!

Tijana Đuričić je prije nekoliko godina izazvala enormno veliku pažnju medija, kao i nimalo laskave epitete "horor starlete" ili "kraljice silikona".

Njena popularnost je eskalirala 2015. godine kada je učestvovala u rijalitiju "Farma", gdje se konstantno sukobljavala sa Kristijanom Golubovićem, ali su njih dvoje naposlijetku izgladili odnose.

Nakon toga se Tijana povukla iz domaćih medija, a sada se ponovo našla u jeku skandala o kom bruje svi.


Naime, njoj je, prema pisanju dnevnog lista "Alo" njen automobil vrijedan 5.000 eura zapaljen od strane nepoznatih počinioca ispred njene zgrade na Zvezdari.

- Tačno je da mi je automobil zapaljen. Policija radi na rasvjetljavanju slučaja. Kada se napad dogodio nisam bila kod kuće, ali sam se hitno vratila sa puta. Ne znam koji bi idiot i ološ to uradio. Nisam ni sa kim u zavadi. Ovo me je strašno potreslo, ali se nadam da će policija naći počinioca - izjavila je Đuričićeva koja je prije određenog vremenskog perioda povadila silikone i vratila se znatno prirodnijem izgledu, a kako danas izgleda pogledajte na fotografijama ispod:

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.