x

odlično kotira

NBA napravila novi presjek glasova za All-Star: Luka Dončić ne popušta!

Luka Dončić ove sezone pruža fantastične partije u dresu Dallas Mavericksa, a to nije ostalo neopaženo od strane navijača.

Naime, trenutno je u toku glasanje za All-Star utakmicu koja se narednog mjeseca igra u Chicagu. Okršaj Zapada i Istoka gledat ćemo 16. februara, a košarkaši koji budu imali najviše glasova će nastupati na ovom meču.

Na prvom presjeku glasova svi su bili iznenađeni jer je Luka Dončić imao najviše glasova i iza sebe je ostavi Jamesa i društvo. No, na drugom presjeku James je preuzeo vodstvo, ali Dončić je bio odmah iza njega.

NBA liga napravila je večeras i treći presjek glasova i mnogi su iznenađeni da Dončić i dalje odlično kotira. Slovenac je drugi sa 4.598.323 glasova, a ispred njega je samo James koji ima 4.747.887 glasova.

Treći je Giannis Antetokounmpo koji ima 4.474.107 glasova, ali odmah iza njega je Anthony Davis koji treutno na svom kontu ima 4.412.619 glasova od strane navijača. Treba dodati da je do kraja glasanja za All Star meč ostalo još samo četiri dana.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.