x

Ne diraj Lunu, stradaćeš! Maca Diskrecija poručila Kiji: Znam ko te j...! Nisi u vezi, u šemi si!

Prije nekoliko dana Luna Đogani objavila je svoj prvenac „Deveti krug“ koji broji preko šest miliona pregleda. Pjesma je izazvala burne reakcije ali i svađe između Luninih i Kijinih fanova, ali i same Lune i Kije. Prepirale su se i izazivale jedna drugu, pa su svađu nastavile preko fanova.

Naime, na društvenim mrežamama pokrenuta je rasprava koja od njih bolje pjeva, no ni to nije bilo dovoljno, pa su Kijini fanovi potegli novu teoriju da Luna navodno ne pjeva pjesmu i da nije njen glas, već da je sve otpjevala Antonia Gigovska dok je Luna „otvaračica usta“.

-Ovo ne pjeva ona, nije njen glas”, “Kako te nije sramota da ovo objaviš? Ni traga tvom glasu”, “Previše je providno da su u pitanju vokali Antonije Gigovske”, , “Luna voli tuđe pa to ti je, tuđi muž, tuđa kolekcija, sad tuđi glas- ređali su se komentari.


Nakon svih prepirki u Luninu odbranu po ko zna koji put stala je bivša zadrugarka Senada Nukrić Maca, te je otvoreno zaprijetila Kiji na svom instagram storiju, oslovljavajući je sa „kujom“.

- Moj dečko je bio u društvu kuje (Kije) tako da sve znam, ko je j..e. U šemi je nije u vezi, ne diraj Lunu stradaćeš- stoji u Macinom storiju.

Zanimljivo je da ovaj amozitet između bivših zadrugarki traje poprilično dugo. No, mnogi se pitaju da li je to stvarno tako ili je samo lični marketing u pitanju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.