x

Ne dopustite da vam stres uništi vezu

Stres na poslu može pogoršati odnos s partnerom što onda može dovesti do još goreg stresa na poslu. Stanite na kraj začaranom krugu.

Ostavite neke probleme na poslu

Nemojte o svakom problemu kojeg imate na poslu opterećivati svog partnera jer će ispasti da se stalno žalite. Selektirajte koje probleme morate podijeliti s njim, a koje možete zadržati za sebe.

Počnite večer u miru

Bilo bi najbolje nakon što uđete u kuću malo se opustiti, presvući se i dati si vremena da se malo smirite, to vrijeme iskoristite kako bi odlučili o kojim problemima je dobro popričati s partnerom, a koje jednostavno treba zaboraviti. Nemojte se odmah s vrata početi žaliti.

Ograničite razgovor o stresu

Skratite vrijeme koje provodite raspravljajući o problemima zbog kojih ste pod stresom. Nemojte vrijeme koje provodite sa partnerom svesti na pričanje o poslu i stalno vraćanje na probleme koje vas muče.

Neutralizirajte negativno sa pozitivnim

Provedite toliko vremena pričajući o pozitivnim stvarima koliko provodite žaleći se.

Slušajte jednako koliko pričate

Ako želite sa svojim partnerom podijeliti svoje brige budite otvoreni i prema slušanju njegovih problema. Dobro je i biti aktivni dok slušate, odnosno gledati ga u oči, a izbjegavajte gledati mobitel dok govori jer će se osjećati kao da ga ignorirate.

Podijelite svoje brige s prijateljem

Iako svojem partneru želite reći sve što vam se događa nekad je dobro i svoje brige i probleme podijeliti s prijateljima.

‘Skinite’ se s elektronike

Probajte doma što manje trošiti vrijeme na čitanje mailova i obavljanje poziva kako bi imali vremena napuniti baterije te brinuti se o svom domu, javlja huffingtonpost.com .


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.