x

nikog kad je najteže

Ne druži se sa estradom: Džejova nasljednica Marija otkrila ko je poslije svega zove, a ispuniće očevu posljednju želju!

Marija Ramadanovski, kćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, kaže da ne voli javno da se eksponira bez povoda, ali će ispuniti očevu želju i snimiti pjesmu.

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pjesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvijek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unaprijed - ispričala je Marija, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pripadnika estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.


- Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvijek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u posljednje vrijeme ga niko nije zvao niti su se viđali - rekla je Marija.


- Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom djecom, nisam dio estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u posljednje vrijeme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem - dodala je Ramadanovska.


- Od kada je Džej preminuo, Marija stalno ponavlja kako bi njen tata bio ponosan na nju kada bi zapjevala, kada bi ga naslijedila. Žao joj je što se na taj korak nije odlučila ranije, dok je on bio živ, jer bi joj pomogao i oko muzičkog pravca, ali i oko saradnika, muzičara, odabira pjesama... - ispričao je izvor. 

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.