x

OTKRIVENO KAKO SE PONAŠAJU

Ne mislim da je dobar primjer mladima: Komšije Slobe i Jelene Radanović razvezale jezik, otkrile njihovu veliku tajnu!

Slobodan Radanović važi za nekog ko je poznat kao veliki humanista, a o tim svojim djelima izbjegava da priča u javnosti. Komšije su sada otkrile kako je Sloba donirao novac za liječenje bolesnog dječaka, koji ide zajedno u školu sa Jeleninim sinovima.

Pored toga što je izuzetan pjevač, Slobodan Sloba Radanović poznat je i kao veliki humanista, koji, kad god je u prilici, pomaže ugroženima, kao i svima kome je pomoć prijeko potrebna.

O njegovom privatnom životu sa Jelenom Radanović, sa kojom je skoro dobio sina Damjana se malo toga zna, a njihove komšije su sada otkrile tajnu koju je Sloba dugo čuvao od očiju javnosti.


Njihove komšije iz Višnjičke banje su otkrile kako je Radanović donirao novac za dječaka kojem je pomoć bila prijeko potrebna, budući da Jelenina djeca iz prvog braka idu u istu školu sa tim mališanom.

- Moj sin ide sa njima u školu. Iskreno, oduševili su me kulturom. Druže se sa drugom djecom, vaspitani su tako da su svi jednaki, sa njima nikada niko nije imao problem - istakao je roditelj školskog druga Jeleninog sina, dok je majka jednog dječaka istakla:


- Oni nikada ne pričaju o tome koliko su humani. Škola je organizovala prikupljanje novca za liječenje dječaka Ognjena, Sloba je donirao veliku svotu novca, zahvaljujući njemu i ostalim roditeljima, dječak je sada na liječenju u Bolonji.

Prve komšije za poznati par imaju samo riječi hvale.


- To su nam prve komšije, družimo se. Nemamo da kažemo ništa osim da su najbolje komšije na svijetu - rekao je bračni par koji živi u neposrednoj blizini.

- Odlične su komšije i dobri ljudi. Sve najbolje imam da kažem o njima. Družimo se često i znamo da možemo da se oslonimo na njih ako nam bilo šta zatreba, baš prave komšije - istakla je jedna od komšinica iz ulice.


U njihovom domu su poslovi podijeljeni, a sudeći po komentarima, paru pomaže i Jelenin otac.

- Ne dolaze oni često kod nas. Sloba zna da navrati, ali njegov tast je vjerovatno taj koji je zadužen za kupovinu. On dolazi svakodnevno i divan je gospodin. Obično kupuje neke namirnice koje ljudi i inače kupuju, ništa specijalno. Uvijek popriča sa nama, pohvalio se da je dobio unuka. Izuzetno je fin, dok Sloba nije toliko pričljiv. Pristojno se javi svima, ali izbjegava bilo kakve dublje razgovore - tvrdi jedan od prodavaca u obližnjem supermarketu.


Jedna od komšinica je i poslovno sarađivala sa pjevačem.

- Radila sam u lokalu koji je kupio. Nemam da kažem ni dobro ni loše o njemu. Čula sam da je spasio čovjeka koji je htio da skoči sa mosta i svaka čast na tome, ali on se proslavio u “Zadruzi” gdje je prevario ženu. Sada se o njemu priča samo lijepo, ali ne mislim da daje dobar primjer mladima - izjavila je gospođa koja živi u okolini.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.