x

Ne mogu više da se blamiram i nije mi krivo što se ona osjeća loše: Sanja progovorila o raskidu sa Matorom!

Jovana Tomić Matora u trećoj sezoni "Zadruge" načinila je jedan postupak koji se nimalo nije dopao Sanji Stanković.

Naime, ona je na žurki na kojoj je svoj nastup imala Luna Đogani pjevačici u usponu poklonila narukvicu. Sada je, pak, i sama postala svjesna svoje greške, pa je ovaj svoj gest pokušala da opravda time da nije imala lošu namjeru, niti skriveni povod za to.

Ipak, nakon što se cijeli događaj odigrao, po Bijeloj kući krenule su spekulacije da Sanja nikada Tomićevoj ovo neće oprostiti i da je Stankovićeva sada sigurno stavila tačku na njihovu vezu.

Tim povodom Sanja se oglasila pa objasnila sve.


- Jovana je svjesna svojih postupaka. Ako smo se nas dvije već dva puta posvađale zbog Lune, ne kapiram zbog čega ona to i treći put radi. Luna kao Luna meni zaista nije problem. Ja protiv djevojke nemam ništa, niti sam ljubomorna niti bilo šta, ali ako Matora zna da meni neke stvari smetaju, ne znam zašto radi neke stvari sa osobom sa kojom je već imala nešto u prošlosti. Jovana je i sama izjavila da da sam ja to učinila, a ona bi skočila i otkinula mi glavu, a kako ja treba poslije ovoga da regujem, da joj možda kažem 'E, Coki super" - počela je ona, pa onda progovorila i o raskidu.


- Ja ću nju ispoštovati sve dok ona bude bila u 'Zadruzi' u svakom smislu, kada bude izašla, onda ćemo da porazgovaramo i vidjećemo šta ćemo i kako ćemo - kratka je bila ona.

Sa druge strane, otkako je postala svjesna svojih postupaka, Jovana neprestano od Velikog šefa traži poziv sa Sanjom.

- I da produkcija odobri razgovor, ja ne želim da pričam sa njom dok je u rijalitiju. Ne mogu više ni da se blamiram, ja joj nisam mama, ona ima 30 godina treba da bude svjesna svojih postupaka, tako da neka se malo zapita šta radi sa svojih 30 godina - istakla je Sanja, kojoj nimalo nije žao zbog toga što se njena djevojka sada pokajala za svoje postupke.


- Uopšte mi nije krivo što se ona osjeća loše, jer je Jovana trebala da razmišlja kako će biti meni kada vidim ceo taj prizor i sve što se tamo dešava.

U "Zadruzi" je već počelo da se spekuliše da ljepša polovina Jovane Tomić Matore ima novog dečka, a evo kako Sanja sve to komentariše:

- Inače, da nemam dečka. Stefan Vico i ja samo prijatelji već pet godina. Nas četvoro smo otišli kod mog najboljeg druga, kod njegove porodice. Tako da tu nema ništa više sem drugarstva - zaključila je ona.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.