x

Ne može mu niko ništa... Osim žene: Mitar Mirić izbačen iz kuće, za sve je kriva 30 godina mlađa Dragana! Pukla bruka!

Mitar Mirić upao je u ozbiljan problem sa suprugom Suzanom Mirić zbog ljubavnice Dragane Janićijević iz Prokuplja, s kojom je posljednje dvije godine u vezi.

Poznatog folkera je žena, kako tvrdi naš izvor, izbacila iz kuće zbog švaleracije. Njemu to nije teško palo, pa je odmah spakovao kofere i otišao kod trideset godina mlađe ljubavnice, Lepe Gage.

- Mitar se zaljubio kao tinejdžer i za posljedice nije mario. Briga njega za brak, on je na sedmom nebu. Supruga je znala da je folker nevjeran, ali nije znala ko je u pitanju. Sada kada se sve to objelodanilo, istjerala ga je iz kuće i više ne želi da čuje za njega. Mitrova još uvijek zakonita žena je dama i mnogo mu je pomogla u životu. Međutim, više neće da toleriše nevjerstvo, a ni to da je s ljubavnicom javno bruka. Rekla mu je da pokupi stvari i istjerala ga iz kuće - tvrdi naš izvor.


Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsjećanja radi, on je i prije nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja djevojaka u svoje „tajne“ stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

- Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je tada Mitar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.