x

Ne poštuje fanove? Ana se vraća jača nego ikada na scenu, ali ovaj potez će mnoge naljutiti!

Kao što je već najavila, Ana Nikolić se ovog septembra vraća na muzičku scenu poslije duže diskografske pauze.

Podsjetimo, "djevojka od čokolade" je posljednji album nazvan "Labilna" izdala sredinom 2016. godine, a ovaj studijski projekat je predstavljao veliku prekretnicu u karijeri 40-godišnje pjevačice koja je, prema sopstvenom priznanju, prije upoznavanja sada već bivšeg supruga Stefana Đurića Raste željela da napusti muzičku scenu.

Udaja, razvod i rođenje kćerkice Tare tri su osnovna razloga zbog kojih je Ana na skoro tri godine stavila karijeru na drugu stranu, ali je, ipak, dobar dio tekuće godine provela u studiju sa nekolicinom autora radeći na novom albumu.


"Klinika", kako glasi naziv novog CD-a Nikolićeve, trebalo bi da se nađe u prodaji do kraja mjeseca, a potpunu novinu u pristupu nastajanja ovog projekta čini odluka da se na njemu nađe svega šest pjesama, prema saznanjima emisije "Ekskluzivno".

Naime, vlasnica hita "Slučajnost" odlučila je da ne snimi deset numera, kako nalažu nepisana pravila muzičke industrije, nego da publici predstavi onoliko pjesama koliko se obično izdvoji i sluša sa jednog dobrog albuma, dok ostale padnu u zaborav.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.