x

najbolji kvalitet

Ne propustite: Uz kupon "ekskluziva" na stranici Borg dobijate popust od 5 posto na sve artikle!

Stupila je sezona trenerki, a nepisano je pravilo da svaki muškarac u svom ormaru mora imati barem jednu komplet trenerku u kojoj će se osjećati udobno i opušteno. Na stranici Borg ćete pronaći najkvalitetnije komade trenerki i sportske odjeće za muškarce, a do kraja novembra vrijedi kupon "ekskluziva" uz koji dobijaju dodatni popust od 5% na sve artikle. Naime, prilikom narudžbe putem njihove web stranice Borg unosite kupon "ekskluziva" i automatski će vam se uračunati popust na kupljene artikle. 

Na stranici Borg ćete pronaći  jedinstvenu i najkvalitetniju sportsku garderobu za muškarce, što će vaš stil učiniti originalnim i prepoznatljivim. Izbor koji Borg nudi čini od vas pravog šmekera, a svakako najbitnije jeste kvalitet, tako da ne morate strahovati da će vaša odjeća nakon par pranja postati neiskoristiva. Naravno, uz to ide i cijena koja je prilagodljiva našem standardu. 


Na sniženju, umjesto 85,00 KM platite 70,00 KM (dodatni popust od 5% kada u odjeljku kupon upišete "ekskluziva")

Originalnost, kvalitet, trend i krajnje prigodna cijena odlika su stranice Borg, gdje možete izvršiti svoju online kupovinu. Sportska odjeća zadovoljiti će vaš ukus, a prije svega obradovati vaš novčanik. Ne samo da ćete se osjećati lijepo, komforno i ugodno, već ćete biti jedinstveni i samim time zadovoljni što dobar kvalitet dobijate po povoljnoj cijeni.


Na sniženju, umjesto 85,00 KM platite 70,00 KM

Ne oklijevajte i trk na Borg izaberite trenerku za sebe, a ukoliko ovaj članak čitaju dame, usrećite vašeg partnera ili blisku osobu, jer dobra trenerka je za svakog muškarca u ovim danima najbolji poklon. Razlog više zašto to učiniti jeste jer je aktuelno sniženje na određene komplete, koje umjesto za 85,00 KM dobijate za samo 70,00 KM. NAPOMENA: kupon "ekskluziva" prilikom kojeg dobijate popust od 5% na sve artikle se ostvaruje samo prilikom kupovine na webu: https://borg.ba/


Na sniženju, umjesto 85,00 KM platite 70,00 KM

Ponudu trenerki možete pogledati na Facebook stranici: 


Online kupovinu možete vršiti na web stranici: 


Na sniženju, umjesto 85,00 KM platite 70,00 KM

.

.

..

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.