x

Ne propustite veliku akciju u firmi "Sva auto stakla"!

Za firmu "Sva auto stakla" ne postoji nemoguće, budući da u ovoj specijaliziranoj radnji možete pronaći auto stakla za apsolutno sve automobile. O visokom kvalitetu auto stakala i efikasnom radu se već nadaleko čuje, pa su njihovi klijenti zadovoljni korisnici iz cijele BiH. U želji da pruži više, ali i da nagradi dosadašnje povjerenje korisnika, u firmi "Sva auto stakla" je ovih dana na snazi akcija, tako da ćete isti kvalitet dobiti po izuzetno povoljnoj cijeni. 


Firma "Sva auto stakla" se nalazi na lokaciji Binježevo bb u Hadžićima (Mostarsko raskršće). Ovo je dobro poznata lokacija ne samo ljudima iz Kantona Sarajevo, već i sa područja cijele BiH. Dobar glas se daleko čuje, a upravo zahvaljujući toplim preporukama zadovoljnih korisnika firmi "Sva auto stakla" povjerenje daje sve veći broj onih koji svom automobilu žele priuštiti najkvalitetnija stakla. "Sva auto stakla" nudi evropski kvalitet, a bosanske cijene, a sva stakla ispunjavaju EU standarde i posjeduju EU certifikate.


Inače, "Sva auto stakla" je specijalizovana firma koja se bavi prodajom svih auto stakala za sve modele vozila i već dugo su prisutni na cijelom bh. tržištu. U prodajnom asortimanu moguće je pronaći prednje i zadnje šoferšajbe i bočna stakla, kao i stakla retrovizora za putnička, teretna i dostavna vozila svih marki i modela. Firma raspolaže najvećim asortimanom u BIH. Pored brendova koje rade, vrše i narudžbe po želji kupaca.   Zadovoljstvo kupaca je na prvom mjestu, zato slogan firme "Sva auto stakla" glasi: "Kupujte iz prve ruke." 


Kako je ovih dana u toku velika akcija, onda je jasno da je razloga za kontaktirati "Sva auto stakla" više nego ikada. Obratite se nekome ko će brzo i efikasno ispuniti vaše zahtjeve, a da ćete pri tome urađenim poslom biti ne samo zadovoljni, već očarani. 

"Sva auto stakla" vam stoji na usluzi. 

Kontakt:

061/145 - 055 ili 033/890 - 326

[email protected]

Web:

www.svaautostakla.com

Facebook: 

https://www.facebook.com/svaautostakla/

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.