x

BEZOSJEĆAJNI I ŠKRTI

Ne znaju uzvratiti emocije: Ovo je najhladniji horoskopski znak

Pripadnici ovog znaka su uvjereni da su nezamjenjivi, bezosjećajni su i mrzovoljni, kritičari su i mrzitelji svega.

Horoskopski Jarčevi na glasu su kao najhladniji znak Zodijaka.

Oni smatraju da odlukama treba rukovoditi razum, a ne emocije. Kao promišljeni stratezi, pažljivo planiraju svaki korak i drže da bi život bio puno lakši kad ljudi ne bi dopuštali da ih emocije i iracionalni potezi skrenu s puta. Vjeruju da je za siguran uspon i napredak najvažnije spriječiti gubitke, a ne težiti brzom stjecanju.

Smatraju da njihova treba biti posljednja i da svaku njihovu misao treba bespogovorno saslušati. Kad su na vrhu, sposobni su postati tirani, a kad su u podređenom položaju, ulizuju se onima iznad sebe.


Ono što se skriva iza hladne vanjštine su nesigurnost, strah od samih sebe, strah od drugih, strah od neuspjeha, strah od emocija... Zapravo se boje svega.

Iako izgleda kao da se uvijek kontroliraju, kad ih preuzme bijes, znaju biti jako okrutni i agresivni.


Velike su škrtice

Na glasu su kao velike škrtice, a spremni su da budu u vezi s nekim iako misle da ta osoba nije za njih. Čim naiđe neko koga smatraju pogodnijim za zasnivanje porodice ili materijalnog dobitka, nestat će.

Koliko god se činilo da zbog posvećenosti ostvarenju profesionalnih planova, želja i vizija stavljaju sentimentalni život u drugi plan, cilj kojem u dubini duše teže jest ljubav. Iako poneki Jarac nije svjestan toga, u pozadini njihove ambicije nalazi se težnja stjecanju tuđe ljubavi i pružanju iste drugima. No, od osjećaja do pokazivanja ljubavi kod njih je dug put.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.