x

poručila joj da mora da se smiri

Ne znam kada je ona ikoga podržala: Andreana Čekić brutalno isprozivala Milicu Pavlović!

Andreana Čekić je drugi put javno istupila povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. Milica je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pjesmu "Provjereno" pjevala na nastupima sa izmijenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umiješana u to što je procurila demo-verzija numere, a nedavno je osudila kolege koje ćute i ne izjašnjavaju se o ovoj situaciji.

- Ne bih da polemišem mnogo o tome. Ni ona se nije oglašavala do "Amidžija". Nije prikladno reći: "Sram bilo sve moje kolege koje me nisu podržale". Zašto? Nije ni ona mene podržala kad je trebalo. Iskreno da ti kažem, ne znam kad je uopšte ikoga ona podržala... Možda i jeste. Dobila bi veću podršku kolega da se drugačije ophodila. Malo je požurila - kazala je Andreana Čekić.


- Prije par dana me je molila da joj nešto odnesem za Beč, sve je bilo okej, najnormalnije. Ja nemam ništa protiv nje. Svi smo mi nekad nervozni, al' mora lopta da se spusti, mora da se smiri. U afektu može svašta loše da izađe. Mislim da se ona možda čak malo i kaje što je sve tako rekla - dodala je Andreana za "Ekskluzivno".


Čekićeva je, podsjetimo, prvobitno o Milici rekla: "kako radiš, tako ti se i vrati".

- Nije moj posao da se miješam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primijetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvijek boriti. Znate kako kažu: "Kako radiš, tako ti se i vrati" - rekla je bila za "Skandal" Andreana.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.