x

otvorila dušu

Ne zovu me i to me pogađa: Marina Tucaković iskreno o bolesti i pjevačima - spomenula i Cecu!

Marina Tucaković, koja se već godinama bori s karcinomom dojke, otkrila je nedavno da posljednje terapije nisu dale rezultata, te da zbog bolesti više ne može ni da hoda.

Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja rijetko pojavljuje u javnosti, ona je nedavno napravila presedan i došla na promociju nove pjesme Suzane Jovanović, ali se i pojavila u nekoliko emisija. U jednoj se prisjetila saradnje sa pokojnim Džejom Ramadanovskim, a sada je za "Premijeru vikend specijal" otvoreno govorila o svojoj karijeri i pjevačima sa kojima sarađuje.

"Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poluodmor i odgovara", započela je Marina.


Potom je govorila o svojoj karijeri, istakla da je maštala o saradnji sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a onda komentarisala i tuđe radove.

"Nekako su oni uvijek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspjeh je to što sam uspjela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pjesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna", dodaje Marina.


Dugo se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila i kako se sada osjeća:

"Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, vidjećemo. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vrijeme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko", rekla je Marina.


Marina je svojim tekstovima "vinula u zvijezde" brojne javne ličnosti, te je sada otkrila i da li je pogađa što je pojedini i ne zovu.

"Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrijede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno", priča Tucakovićeva, te dodaje i sa kime se čuje:


"Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su dejca sa kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila."

Marina je u emisiji otkrila i da nije sigurna da li je spremna da napiše svoju autobiografiju, ističući "da je u životu mnogo pisala". Takođe, dodala je i da je u moru pjesama koje je napisala najponosnija na "Kukavicu" i "Šta to bješe ljubav".

.

.

.

.

.


Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.