x

Nećeš praviti debila od mene ovdje: Edis pukao na Draganu, dosta mu je svega, povlači se!

Poznato je da su Dragana Mitar i Edis Fetić prešli granicu prijateljstva, ali da nikada nisu htjeli jasno da definišu kakav je njihov odnos, s obzirom da je on oženjen. Konačno su riješili da porazgovaraju o njihovom odnosu koju je dodatno zakomplikovao Vladimir Tomović svojim priznanjem da je zaljubljen u Draganu.

- Ovdje nikome nisu jasni naši odnosi, jer smo mi prijatelji. Mi nikome nismo ni napolju rekli naš odnos. Šta je ovom čovjeku? Ja bih to posmatrala kao... Nešto su tu njih dvoje muljali, sad nemaju ništa, došao je da prizna neke svoje greške. Zar nisam u pravu? Ti nisi rekao da se razvodiš, nijednog momenta mene nisi spomenuo nigdje. Kad su te pitali sa kime ćeš podijeliti nagradu, rekao si da ćeš sam, pozdravljaš porodicu u onom klipu, mene nema nigdje - upitala je Dragana.

- Ma jok, ne djeluje tako. Budala, zaj*bava se! Napolju se već sve zna sigurno - izjavio je Marko.


- Sad ću ti pokazati šta se dešava, to je ono što nije dobro, a ja nisam p*čka. Treba da me pustiš i da se povučem, ali da ne bude poslije: "Zašto si otišao?", razumiješ? Daj da jednom završimo sa tim. Nećeš praviti debila od mene, ako smo došli da budemo zajedno, onda ćemo biti zajedno, ako nismo, onda se ja povlačim, to je vrlo jasno. Ali ja ću sve to riješiti, znaš da ja uvijek sve riješim - izjavio je Edis, pokazivajući da Dragani neko "soli" pamet.


- Očekivala sam da ćemo biti zajedno u ovom rijalitiju, ali tu se desilo šta se desilo. Ti si se deklarisao kao oženjen - ubacila se zadrugarka.

- Možda si se zatreskala u njega - nastavio je Fetić.

- Nisam se zatreskala. Ispala sam grešna ovdje i to je to, obiće mi se o glavu to. Kao da slušam Sinišu dva - uzvratila je Dragana.

- Šta te boli k*rac za to!? - odbrusio joj je Edis, držeći zadrugarku za zadnjicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.