x

„Neću da sam rob strahova“- Grupa ZAR objavila spot za naslovnu pjesmu albuma "Srce kaže"

Srce treba da bude glavna životna vodilja, djeluj kako i idi gdje ti ono kaže, budi slobodan, hrabar i iskren, ne budi rob strahova- glavne su poruke naslovne pjesme "Srce kaže" sa istoimenog albuma rock grupe ZAR.

Numera je sada i vizualizirana u nesvakidašnjem maniru. Riječi pjesme u ritmu prate apstraktne pokretne slike, što pažnju slušaoca skreće na tekst i muziku, što je i bila namjera benda. 

- Uradili smo nekoliko spotova i teško je se odlučiti za jednog favorita. Nakon promocije albuma "Srce kaže", osjećali smo potrebu da ga ipak naglasimo ovom istoimenom pjesmom. Imali smo malo vremena da uradimo spot, a trenutna situacija nas je ograničila, tako da smo se odlučili da ga realiziramo u skladu sa mogućnostima. U dogovoru sa našim stalnim saradnikom Wilsonom Ortizom smo dobili dobru i interesantnu priču koja fokus drži na pjesmi. Sama pjesma govori o slobodi i ljubavi, smjelosti, hrabrosti i iskrenosti, inspirisana je motivima iz stvarnog života, s prizvukom Ex YU rocka 80-tih- govori lider benda Amir Pilav.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.