x

Nedavno je sve potresla vijest o smrti Nebojše Glogovca, a sada je ovaj glumac objavio kako se zbog bolesti povlači iz glume!

Poznati glumac Dragan Jovanović proslavio se ulogama u brojnim filmovima i televizijskim serijama kao što su "Moj rođak sa sela", "Otvorena vrata", "Stižu dolari", "Crni Gruja i kamen mudrosti", a njegovu karijeru najviše je obilježila uloga Luneta Šćekića u legendarnoj seriji "Srećni ljudi".

Međutim, Dragan će na neko vrijeme morati da se povuče iz glume zbog bolesti koja ga je zadesila, a ta pauza će možda trajati i par godina.

- Istina je da se povlačim sa scene na izvijesno vrijeme. Posljednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Poslije svake predstave koju odigram osjećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dvije ili tri godine - rekao je Jovanović za Gloriju.

Na polju glume Dragan je aktivan već 30 godina, a prvu ulogu imao je 1988. godine u ostvarenju "Ortaci".

Veliku podršku mu pruža supruga i glumica Branka Pujić kao i kćerka Anđela Jovanović koja igra u "Vojnoj akademiji", te predstavi "Hotel 88" u kojoj je zamijenila Jelisavetu Orašanin.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.