x

Nedavno mu je zapaljen SQ7, a sarajevski muzičar se sada oženio i pohvalio: Tu je Cartier narukvica, dijamantski prsten, novi Mercedes GLC i Audi Q8...

O slučaju sarajevskog muzičara Danijela Dade Džafića iz Goriii Banda, kada mu je krajem aprila zapaljen novi automobil Audi SQ7 su pisali regionalni mediji, a da se u njegovom životu, u međuvremenu, izdešavalo dosta toga, pohvalio se na svom Facebook profilu. Naime, Danijel ima lijepe vijesti, a to je da se oženio, međutim, pažnju svih je privukao svojim statusom, gdje spominje čime je počastio svoju suprugu, ali i sebe. U cjelosti vam prenosimo njegov status: 

- "E ovako, nekome sam dosadan sa svojim objavama, nekoga nerviram, neko me voli, nekome sam simpatičan kad objavljujem, neko me mrzi itd... To je i OK, ne bi valjalo da je drugačije. Ne znam kako da krenem pisati, ovo su rijetki trenuci kada meni zafale riječi. Ali stalo je sve u ovih 11 slika. Prvo dođe korona, ni sami ne znamo šta nas snađe, svi smo se pogubili, bori se čitav svijet, a mene u sred toga zadesi zlo. 27.04. 07:28h zvoni mobitel, budi me policija Ilidža - kaže: "Zapaljeno vam je vozilo." Samo ja znam kako mi je bilo i kako sam se osjećao.


Ali, pošto je Allah jedini najveći Svemogući, pravedan i zna kome treba dati, a kome ne, nakon samo 3 mjeseca i par dana od gore navedenog zla, sada ću da vam saopštim divne stvari. Ja bih u svome stilu opet psovao i dušmanima poručio svašta, ali moja od jučer zvanično žena, Amera Džafić (ex Fočo), nije za to, pa da je poslušam. Idemo redom - prvo sam je vjerio, neki dijamantski prstenčić i neka kartijerčić narukvičica, pa smo se jučer, hvala Allahu dž.š. vjenčali šerijatski, samo u krugu najbližih, skromno, radi korone i čitave situacije, onda smo se (radi paljevine SQ7 maksuz), počastili sa nekim Audičićem Q8 (za mene) i nekim Mercedeščićem GLC (za moju ženu), oba bijele boje, jer smo trenutno upali u taj film.


Iskreno, nakon razvoda, rekao sam, NIKAD više ženidba i slično, ali dođe ono, pojavi se, mlađa od mene puno, sa najljepšim očima, zubima, sa najvećim tersanjem i tvrdoglavošću, okrenu me za 180 stepeni, postadoh i bolji čovjek i bolji otac mojoj Majdi. Ne mrzim nikoga, to što je neko nesposoban da sebi omogući lijep život, ja mu nisam kriv. Ja sam, da izvinete, m.da istegao da imam i budem ovo što jesam, a isto tako i moja žena, od 16. godine nema oca, a od 18. godine majku. A izrasla je u ovakvu osobu, sve imam u njoj, ženu, druga, brata. Sve.


I opet hvala Allahu Svemogućem, što mi je podario sve ovo u životu. Mogao bih ja sr.ti do ujutro, znate me već, da mi to ide od ruke, ali dosta vam je za danas. Hvala našim kumovima, kumama, hodži i svima ostalima koji su jučer bili dio našeg vjerskog vjenčanja. Posebno mi je drago što je Amera jučer na sebi nosila ono što je njena rahmetli mama dobijala sa Hadža. A svadba ide samo da se smiri oko korone sve ovo i to ona seljačka, najskuplja, da svi kažu, bio najskuplji meni po stolici. Jednom se živi. Volimo vas.

.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.