x

odmotava se klupko

Neka Ana Volš je kod nas, zabrljala je... Američkoj policiji stigao misteriozni mejl 7 dana poslije nestanka Srpkinje, evo šta piše!

Nove informacije o nestanku Ane Volš počele su da isplivavaju nakon što je u četvrtak u sudu u Norfloku u Americi održano ročište njenom suprugu Brajanu Volšu, koji se tereti da ju je pretukao nasmrt, pa njeno tijelo raskomadao i bacio u đubre.

Iako je njen muž, Brajan Volš, glavni osumnjičeni za zločin, i dalje se traga za njenim tijelom, što ostavlja prostor pojedinim teoretičarima zavjere, ali i Brajanovoj odbrani za spekulacije o tome gdje se Ana zapravo nalazi.

Za sada svi dokazi ukazuju na to da je Brajan počinilac stravičnog ub.stva svoje žene.


Prema najnovijim informacijama, koje prenose američki mediji, WCVB i Daily Beast, dan prije nego što je Brajan uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju suprugu, policiji u Kohasetu, gradu u Masačusetsu, gdje su Ana i Brajan živjeli, stigao je neobičan mejl.

Naime, kako prenose američki mediji, u mejlu se spominje da je Ana oteta i to zbog nekog posla vrijednog 127.000 dolara.


- Ovdje kod nas je neka Ana Volš. Ona je kod nas i ako ne bude vratila taj novac, pošto je zabrljala, nikada se neće vratiti - navodno je pisalo u mejlu koji je policija primila 7. januara.

U mejlu se aludira na to, da je Ana napravila nekakvu grešku i da ona sada mora da je ispravi i povrati izgubljeni novac.


Međutim, policija nije otkrivala više detalja u vezi sa ovom porukom, a pretpostavlja se da je ovaj mejl bio samo pokušaj da istraga krene stranputicom i da se kupi vrijeme kako bi se dokazi o ub.stvu dodatno zataškali i prikrili.

- Vjerovatno je mejl poslat od strane nekog zaluđenika ili nekoga ko je prosto učestvovao u ub.stvu Volšove, pa možda čak i sam Brajan iz straha da će uskoro biti uhapšen, što se i dogodilo već sutradan - objašnjavaju izvori.


Podsjetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, a da joj se nešto dogodilo otkriveno je četiri dana kasnije kada je njen poslodavac iz Vašingtona prijavio policiji da nije došla na posao.

- Njen muž Brajan je lagao policiju da je Ana 1. januara, nakon dočeka Nove godine, otišla iz kuće na aerodrom gdje je imala let za Vašington, rekavši mu da mora hitno da se javi na posao, jer je nešto iskrslo. Istraga je utvrdila da je Volš na ovaj način kupio vrijeme za uklanjanje tragova zločina - podseća izvor.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.