x

Neka dođe, nek mi kaže đubre, kretenu! Ana Kokić sa ocem ne priča godinama, a kad je čuo da se razvodi od Rađena, poslao kćerki šokantnu poruku!

Na pijaci u beogradskom naselju Konjarnik Stevan Kokić, otac pjevačice Ane Kokić, koja je javnost obavijestila da se razvodi od supruga Nikole Rađena, prodaje na jednoj tezgi. On sa starijom kćerkom više od jedne decenije nije u kontaktu.

- Meni je iskreno žao, jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno Ipak su oni javne ličnosti, pa je njima teže za razliku od običnih ljudi. Izloženi su više javnosti, izmišljenim pričama i aferama. Običnim ljudima je lakše, imaju svoj mir - kaže Anin tata.

- Meni je žao što se to desilo, pogotovo zbog njihovih kćerki, ipak su u pitanju dvije djevojčice, tek počinju svoje živote. Meni je žao što se to događa, ali ja ne mogu ništa da promijenim. Ona zna najbolje šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, ja ih neću ni razdvajati. Pitali smo gospodina Kokića šta bi poručio kćerki da s njom stupi u kontakt povodom ove nemile situacije. Bolje dobar razvod nego loš brak - bio je kratak i koncizan.


Kokić smatra da njegovu kćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo da izađe jača.

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj, ona je inteligentna, pametna, borac je. Neće ona dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, ja joj ništa loše i ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i borac je i uvijek istjera svoje. Uporna je, takvu je znam - ističe on.


Otac Ane Kokić otkriva da je pokušao ponovo da stupi s njom u kontakt nakon što se oglasio u medijima prošle godine, ali da ga je ona ponovo ignorisala. Vaša koleginica mi je dala broj, pisao sam joj, zvao sam je, ali ona se nije javljala kaže Stevan, i dodaje: - Ja sam nju stvorio, ja sam njoj otac. Šta god da se desilo i šta god da je bilo, smatram da ona treba prva meni da priđe. Pokušavao sam nekoliko puta da stupim u kontakt sa njom, ali glavnu riječ vodi bivša supruga. Dalje ne želim da insistiram ni na čemu. Ja sam za svaku priču, da raščistimo to već jednom hoćemo li imati nekakav kontakt ili nećemo imati ništa. Neka ona dođe i kaže meni i "đubre, i kretenu" šta god želi, ali da raščistimo već jednom neke stvari, da budemo mirni i ona i ja.



Pitali smo Stevana kako izgleda njegov život.

- Radim na ulici po cijeli dan. Živim kako znam i umijem, nije lako. Posljednjih mjesec dana nisam radio, imao sam neku operaciju, to je bila neka sitna intervencija, ništa strašno, ali ipak mjesec dana da budem na ulici, hladno je. Ne žalim se, ćutim, radim, živim svoj život - odgovara nam ovaj skroman i ljubazan prodavac.

Po medijima se spekulisalo da Ana Kokić nema kontakt s ocem zbog njegovih poroka, a on iznosi drugu verziju priče. Tu su bile neke situacije finansijske prirode. Nisam radio i nisam doprinosio porodici - objašnjava on.

- Nemam drugu porodicu, niti mi to pada na pamet. Ja sam imao jednu porodicu, a sada živim sam - odgovorio je. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.