x

Neka vodi računa o djetetu, ne treba da se bakće oko ovoga: Lepa Brena dala hit savjet Priji, a iza svega stoji njena životna priča!

Lepa Brena priznala je da nije iskusna u kuhinji, kao i da Boba mnogo bolje kuha, a onda je dala savjet i Aleksandri Prijović.  

Brena je ispričala da se nikada nije isticala, kao i da nije voljela da kuha.

"Mama me je naučila da kuham, to je bilo kao nešto obavezno. Kao mali smo mijesili hljeb i sve što se od tog testa može napraviti. Takođe naučila sam da vezem, pletem, šijem, krečim. Išli smo na selo kod familije da beremo jagode, tresemo kruške, a onda smo učili kako se prave džemovi, zimnica... Sve smo to morali da znamo. Međutim, znate šta, sve sam to naučila, ali sve što mogu da platim to ne želim da radim. Volim lijepo postavljen sto i da mi neko napravi i donese. Dok sam živa to ću uvijek imati da platim. Mislim da postoje mnogo bolje domaćice nego što sam ja. Bolje da zaposlim neku lijepu kuharicu da mi kuha nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata i onda ćao prijatno", izjavila je Brena, a na pitanje da li se poslije ovog priznanja plaši osude, pjevačica je odgovorila:


"Ne znam, ne treba da bude da sam najbolja i da sve radim perfektno. Mada sam kao tinejdžerka počela da šijem, jer je moja majka bila profesionalna krojačica. Počela sam da se bavim tim, voljela sam to da radim. Život me je odvukao u drugu stranu i mislim da treba da budem posvećenija svom poslu i nečemu što volim. Na primjer, znam i da krečim, a ne znači da to treba da radim. Pravila sam jednom ajvar u dvorištu, ali neću nikada više, mnogo je naporno. Isto savjetujem Aleksandri da se ne bakće oko kuhanja, već da vodi računa o djetetu, godine prođu, a uspomene koje stvorite tokom odrastanja djeteta ostaju zauvijek", zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.