x

u prirodi

Neki misle da sam u Australiji: Tanja Savić se oglasila iz rodnog Smedereva i pokazala sebe u opuštenom izdanju, bez šminke!

Pjevačica Tanja Savić nerijetko izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njene današnje objave privukle su veliku pažnju javnosti.

Naime, pjevačica je objavila snimke iz Smedereva. Na snimcima se vidi Tanja, a čuje se i ženski glas od osobe koja je snima.

- Tanja, gdje ideš ljepotice? - upitala je.

- Krenula malo do šumice - odgovorila je Tanja.


- Gdje si to? - bilo je sljedeće pitanje.

- U Smederevu, ovo je 50 metara od našeg stana. Neki misle da sam u Australiji, ali nisam - otkrila je Tanja.

Pjevačica je bila u opuštenom izdanju, bez šminke, a na leđima je nosila ranac.


Podsjetimo, Tanja od prošlog aprila prolazi kroz porodičnu agoniju. Njen muž Dušan Jovančević tada je odveo njene sinove u Australiju, bez njene dozvole. Čitav slučaj završio je pred australijskim sudom, a suđenje je nekoliko puta odloženo, kako je pjevačica sama rekla, zbog situacije sa koronom. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na [email protected] Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.