x

Nekoliko minuta pred suđenje sa Natašom, Luka Lazukić je imao jedan krajnje BIZARAN ZAHTJEV! (FOTO)

Pjevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas se prvi put suočavaju na sudu, nakon što ju je on navodno pretukao prije nešto više od nedjelju dana u njenom stanu na Dedinju.

Samo nekoliko minuta pred početak saslušanja Lazukić je imao neuobičajen zahtjev.

Naime, on je zatražio zaštitu od Natašinog oca, Dragoljuba Bekvalca.


- Živjeti i gledati sada Natašu kako je jedan monstrum doveo, majku svog djeteta, zaista je teško i sve emocije su ukljućene i rade i jako teško podnosim to, a zamislite kako je njoj. Fizički bol bude i prođe, a ono što ostaje i dugo traje - rekao je Dragoljub u Jutarnjem programu na jednoj televiziji.

- Nataša je zaista u tog čovjeka bila zaljubljena, sem ljubavi i lijepog čovjeka ispred sebe nije čula nas ni sestre ni roditelje i nije mogla da pretpostavi da se neko iz princa pretvori u zvijer zarad interesa. Ona je srcem ušla u tu vezu. Ona je nekoliko puta doživjela maltretiranja koja nisu završila batinama. Ona zbog svoje porodice i javnosti, kako je sama rekla, izdržavala da ne ispadne da se treći put razvodi, ali kada je došlo do udaranja po stomaku iz kojeg je izašlo prije mjesec dana njegovo dijete, kada je tukao majku svog djeteta, koje je bilo samo pet metara u drugoj sobi - rekao je on.



(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.