x

NEKULTURNI BEZ OBZIRA NA SVE: Šokiraćete se kada budete vidjeli šta od obrazovanja imaju učesnici rijalitija!

Iako u rijalitiju propagiraju nekulturu, neki takmičari ``Zadruge`` imaju i završene fakultete. U ``Zadruzi`` imamo najrazličitije stepene, od neobrazovanih do ljudi sa fakultetom.

Slobodan Radanović je po završetku srednje škole, upisao arihtektonski fakultet u Novom Sadu, ali je ubrzo shvatio da je muzika njegov pravi poziv.

 

Ana Korać je rođena 4. juna 1994. godine, završila je umjetničku srednju školu, a trenutno studira žurnalistiku i grafički dizajn.

 
Mina Vrbaški je učenica srednje dizajnerske škole.
 
 
Luna Đogaj je upisala studije Menadžmenta u turizmu. Iako su, zbog toga što je odrasla u muzičkoj porodici, svi očekivali da će se baviti pjevanjem, Luna je odlučila da sama izgradi svoj put - nedavno je pokrenula modni blog, koji je sve uspješniji i izuzetno popularan među tinejdžerkama.
 
 
Sara Reljić je završila srednju muzičku školu, a trenutno studira na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Voli da komponuje muziku, trenutno balansira između studiranja i pevanja.
 
 
Maca Diskrecija je završila turističko-ugostiteljsku školu, a onda je shvatila da želi da se bavi javnim poslom.
 
 
Anđelo Ranković je po zanimanju diplomirani ekonomista.
 
 
Milica Milisavljević Dugalić je diplomirani novinar. Međutim, njen život je potpuno u znaku tradicionalne muzike sa Kosova i Metohije.
 
 
Jelena Golubović je srpska rediteljka i glumica, a završila je Akademiju dramskih umjetnosti.
 
(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.