x

Nemaju ni za kiflu, a izlaze da ih novinari slikaju: Ana Korać ispričala koji zadrugari nisu imali da plate piće u klubu!

Prije samo nekoliko dana Ana Korać postala je nova učesnica Zadruge 2, što je oduševilo mnoge zadrugare. Ona se odmah udružila sa Eleonorom Miljković koju su takmičari često upoređivali sa njom i govorili joj da mnogo liče jedna na drugu.

Iako se nerijetko oglašavala po pitanju svojih bivših cimera, ovoga puta ih je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem raskrinkala i ispričala jednu anegdotu koja im se nimalo neće svidjeti.


- Jednom sam rezervisala sto u klubu i došli Đekson, Filip, Marija Ana, Bora... I na kraju trebao da se plati račun, oni su mislili da neće niko da im naplati, a ja nisam imala da platim za sve. I u tom trenutku neko pozove Boru i on izlazi i vraća se i kao mora odmah da krene, posvađao se sa nekim iz obezbjeđenja - ispričala je Ana.


- To su sve klošari, niko za kiflu nema, a svi izlaze samo da bi ih novinari slikali. On to uradio samo da bi otišao kući - rekao je Miki.


Đuričić je zaplakao od smijeha zbog svega što mu je Koraćeva još otkrila.


(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.