x

oglasila se

Nemam nikog da me zaštiti, život mi je prošao u paklu i ne staje: Karleuša u jeku skandala priložila dokaz da joj Ceca duguje!

Rat Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović godinama unazad traje, a sada je JK na Instagramu podijelila da je Cecina tužba odbijena.

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vrijeđala, kako u sudnici, gdje me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbjeđenje, tako i ispred sudnice gdje je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište - istakla je pjevačica, pa dodala:


- Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k...c više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak:


- Još jedna pobjeda!

Podsjetimo, pjevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mjera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.