x

šta joj se dešava?

Nemam više suza, kraj! Gasite kamere, promukla sam: Ana Nikolić zbog pića sve teže pjeva, ljudi je prozivaju!

Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem u javnosti i zbog toga je česta tema prozivki na društvenim mrežama.

Ovaj put javnosti je zapala za oko zbog rođendanske žurke svog prijatelja i saradnika, na kojoj je ona pokušala da otpjeva nekoliko pjesama.

Ana je počela da pjeva dvije pjesme, ali joj to nije išlo za rukom, pa je onda probala da izvede i Cecinu pjesmu "Pile", ali je tek tu nastao haos. Ona je zastajkivala, griješila tekst, a više puta je pravila i čudne grimase i pokrete, što su sve snimali i ostali gosti na proslavi.


Tako je Ana, dok je pjevala hit Ražnatovićeve, u jednom trenutku prekinula pjevanje i kod stiha "moje suze prema tebi padaju", okupljenim gostima poručila:

- Ma nemam više suza, kraj, ende. Gasite kamere - poručila je Nikolićeva kada je primijetila da je ostali gosti snimaju.


Nakon što je popila nekoliko pića, ona je opet, na insistiranje slavljenika, počela da pjeva, ali je ubrzo odustala i rekla da više ne može da pjeva.

- Ne mogu više, majke mi.. Promukla sam - pravdala se pjevačica, koja je sa slavljenikom i zanosno igrala.


Svi su primijetili da je Ana opet nabacila i nekoliko kilograma, što se posebno vidjelo kada se okrenula i pokazala gola leđa u dugoj uskoj haljini bez rukava.

Pored Ane, na rođendanu su bile prisutne i Ceca i Anastasija Ražnatović, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Slađa Alegro, Marina Visković i mnogi drugi.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.