x

Neno Murić ne ide bez poklona ni u frizerski salon: Pjevaču o glavi radi prvak države u šišanju!

Pjevač Neno Murić ne prepušta stvar slučaju, pa za sebe želi samo najbolje. Kako je za njegov posao veoma bitno da izgleda moderno i uvijek najbolje "upakovano", to podrazumijeva i modernu frizuru i bradu. Stoga je Neno dugogodišnji klijent Frizerskog salona Boy,  koji se nalazi u ulici Sarajevskih Ilegalaca 8. O glavi mu radi Haris Ahmetović, prvak države u šišanju, i jedan od najnagrađivanijih, samim time najsupješnijih i najstručnijih frizera u BiH. Koliko je vjeran ovom salonu, pokazuje i to da je prilikom nedavne posjete iznenadio Harisa slatkišem od jedan metar. 

Neno Murić je snimio spot za novu pjesmu “Na tvojoj strani jastuka”, autora Saše Mareta Miliševića. Upravo za samu frizuru je bio zadužen Haris Ahmetović koji je Nenin izgled doveo do savršenog, pa slobodno možemo reći kako Murić izgleda svjetski. Inače, Ahmetović je dugogodišnji frizer Nene Murića i on je također radio frizuru i za spot njegove pjesme 'Ukrao sam je'. Koliko pjevač "gotivi" svog frizera pokazuje i to kada smo se nedavno uvjerili kako ga prilikom posjete salonu obradovao slatkišem.




Za scenario i režiju Neninog spota “Na tvojoj strani jastuka” bili su zaduženi Safet Hadžimusić i sam Neno. Veliku pomoc oko snimanja i odabira scena imali su od režisera Arneja Misirlića i snimatelja Farisa Kruščice. Ovoga puta nesebičnu finansijsku podršku, Murić je dobio upravo od domaćih brendova Alma Ras i Inside by Ećo, koji su prepoznali kvalitet onoga što pjevač radi. Pola spota snimljeno je u salonu Inside na Stupu, dok je druga polovina snimana u My Face klubu.

Neno je poznat kao neko ko svoj šarm masimalno koristi pred kamerama, pa mu posljednji spotovi obiluju glumom i humorom, po čemu ga publika sve više prepoznaje. Ovaj put pokazao se kao sjajan glumac u ulozi otkačenog profesora koji se želi transformisati u poznatu zvijezdu. Uz preko 20 statista, s dinamičnom pričom, spot sve vrijeme drži pažnju gledaoca.

- Dugo nisam uživao na snimanju kao sada. I ako smo spot radili dva dana, sjajna ekipa mladih talentovanih ljudi stvorila je takvu atmosferu da umor uopšte nisam osjećao i još uvijek sam pod utiscima kompletne priče. Jedva čekam da vidim reakciju publike. Pjesma i spot su nešto najbolje što sam do sada uradio- rekao nam je pjevač.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.