x

Neodoljivi ambijent: Hookah Lounge Imperia otvorio svoja vrata! (GALERIJA)

Ovog četvrtka, 10. maja na sjajnoj lokaciji u ulici Dobrinjske Bolnice bb otvoren je Hookah Lounge Imperia, koji je u ugodnom ambijentu dočekao sve posjetioce. Već na samom otvorenju, posjetioci su se mogli uvjeriti u fantastičnu nargilu, kao i u sve čarolije koje pruža ovaj lokal.

Hookah Lounge Imperia

Branilaca Dobrinje

062 620 385

Hookah Lounge Imperia je sinoćnjim otvaranjem oduševio sve posjetioce, te dao do znanja kako se radi o objektu u kojem ćete uživati u svakom trenutku. Tokom cijele noći vladadala je sjajna atmosfera, a osmijeh na licu prisutnih je bio dokaz za to.

Ugodno osobolje, sjajan ambijent, fantastična nargila i perfektna lokacija ono su što krasi Hookah Lounge Imperia, stoga svi ste pozvani da budete dio odlične priče.

Kada se spoje najbolje nargile, te ugodan ambijent onda je sigurno da ćete u Hookah Lounge Imperia pronaći pravi ugođaj za sebe i za svoje društvo.

Brojni posjetioci su maksimalno uživali na otvorenju, tako da nećete pogriješiti ukoliko u narednom periodu posjetite Hookah Lounge Imperiu i budete dio spektakularne atmosfere koju će pružiti ovaj lokal.

Posjetite novootvoreni objekat putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/hookahloungeimperia/  


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.