x

obrlatila ga, biće belaja

Nepoželjna snajka! Gudelja briga šta kažu sestra i mama: Prespavao kod Anastasije na Dedinju, a onda zajedno odletjeli!

Anastasija Ražnatović, koja nije u dobrim odnosima s porodicom svog dečka, otputovala je fudbalerom Nemanjom Gudeljom u Španiju, u Sevilju, gdje živi.

Anastasija, koja je bila u Kataru i davala podršku dečku na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, gdje je srpska reprezentacija završila takmičenje u prvoj fazi turnira, na noć je ugostila dečka na Dedinju, a onda su otputovali u Španiju, gdje on već dugo živi.


Par se zajedno iz Dohe i vratio u Srbiju, pa je odletio zajedno za Sevilju, u prilog čemu svjedoče fotografije iz aviona. Oni su posljednji izašli iz letjelice, a sjedili su u biznis klasi. Dok mu je Anastasija spavala na ramenu, Gudelj je sve vrijeme bio na telefonu.


Izgleda je fudbaler ne mari mnogo što njegova porodica nije u dobrim odnosima sa njegovom djevojkom. Naime, iako su ispočetka zdušno podržavali njegovu vezu sa pjevačicom, više to nije slučaj. Čak je cijela porodica Gudelj bila na Anastasijinom rođendanu, a onda je pukla tikva.


Sada njegova majka Olivera i sestra Vanja ne žele nikakav kontakt s mladom pjevačicom. Njih dvije su, kako je Kurir pisao, od Nemanje tražile da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini Ražnatovićke, što se i desilo. Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedjelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom.


Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dvije otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tad je sve bilo u redu. Ova situacija navodno je veoma pogodila Anastasiju i pokušala je da izgladi odnos sa njih dvije, pa je o tome obavila razgovor s Nemanjom, ali on izgleda nije uspio da pomiri zavađene strane.

Nemanja je inače veoma blizak sa cijelom porodicom, majkom, bratom i sestrom, jedni drugima su velika podrška, a na društvenim mrežama mogu se vidjeti njihove porodične fotografije na kojima su uvijek zagrljeni, nasmijani i srećni.

.

.

..

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.