x

Neymar opet u Barceloni: Priznao da je pogriješio?!

Moglo se očekivati i dogodilo se; pojavile su se spekulacije kako je Neymar navodno nesretan u Parizu. Neymar se u nedjelju pojavio u Barceloni, na društvenim mrežama osvanule su fotografije na kojima se u Barcinom trening centru ”zeza” s bivšim saigračima Lionelom Messijem, Luisom Suarezom i Gerardom Piqueom.

U isto vrijeme katalonski radio Beteve lansirao je glasinu kako je Neymar u uskom krugu prijatelja priznao da pogriješio što je napustio Barcelonu. Neymarov rekordni transfer u PSG bio je udarna nogometna vijest ljeta pa i cijele godine.

 

Brazilac se nije rastao s Barceloninim čelnicima u idiličnim odnosima, bilo je tu svega i još uvijek postoje repovi oko isplate spornog bonusa koji će se rješavati na sudu. Međutim, Neymar je ostao u dobrim odnosima s većinom igrača Barcelone, posebno s Messijem i Suarezom.

 

Neymar je navodno u međuvremenu spoznao da život u Parizu nije ono što je očekivao. Pariz se nije svido ni njegovoj porodici i prijateljima koji ga prate u stopu. Navodno Neymaru nije sjela atmosfera u klubu, a ni trenerske metode Unaija Emeryja. Time se objašnjava zašto se stalno vraća u Barcelonu.

 

Neymar je statistički gledano imao odlično otvaranje sezone u dresu PSG-a, pariški klub dobro gura na svim frontama, no bilo je i problema. Prepirka s Edinsonom Cavanijem oko izvođenja jedanaesteraca obišla je svijet. Emery se izmakao, barem javno, nije htio izrijekom reći ko će bi trebao biti izvođač.

 

Pretpostavlja se da je takvo ponašanje trenera Neymaru jako zasmetalo, jer Brazilac se osjeća kao glavna zvijezda pariškog kluba, a sajam taština kod najvećih nogometnih zvijezda nije nikakva novost, prije bi se reklo da je to pravilo nego iznimka.

 

Vidjet ćemo šta će biti na kraju sezonu, ko će rezultatski bolje proći, Barcelona ili PSG. Po tome će se kreirati i daljnje priče oko Neymarova zadovoljstva ili nezadovoljstva na Parku prinčeva. Ako PSG osvoji Ligu prvaka, lako je pretpostaviti da će u Parizu cvijeće cvjetati, a da će katalonski mediji jadikovati i žaliti za Brazilcem.

 

Ako se, pak, Barca okiti titulama, a PSG podbaci, već vidimo da će biti dijametralno suprotno. Brazilac će biti nesretan, žalostan i tužan, prijetit će odlaskom i žaliti se na nerazumijevanje. U obje solucije jedino je izvjesno da će tražiti povećanje plate, sve ostalo je pod velikim upitnikom.

 

Izvor: Sop1.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.