x

Nezapamćen frizerski spektakl u Vitezu!

U Franšiznom Centru u Vitezu se 08. decembra dogodio nezapamćen frizerski spektakl. Velikani frizerstva Stephan Keller (Holandija), Aleksandar Bjelogrlić i Marko Morača (Srbija), te Enisa Raonić (BiH) nastupili su pred preko 350 odabranih frizera iz svih krajeva BiH, ali i velikim frizerskim imenima iz Crne Gore i Srbije.

Uz cjelodnevne edukacije o jednoj od najboljih nadogradnji kose na svijetu Balmain Hair, te o trendovima šišanja s Tony and Guy akademije i farbanja i keratinskog tretmana Goldwell kuće za 2014. godinu frizeri su uživali u VIP tretmanu, poklonima dobrodošlice, bogatoj trpezi i selekciji pića. Ipak, organizator ovog eventa Beauty Studio Prestige d.o.o. je odlučio da ovu edukaciju začini sa dvije spektakularne revije.

Domaća edukatorica Enisa Raonić započela je show nevjerovatnim modelima , čije su frizure i kostimi izazvali ovacije domaćih frizera.

Aleksa La Vie team je uzvratio sexy i uzbudljivom revijom s lepršavim frizurama,a na savršeno izvajanim tijelima modela kostimi su igrali vatrenu igru s oduševljenom publikom.

Nakon revija svi učenici su dobili prestižni internacionalni Balmain Hair certifikat koji vrijedi u cijelom svijetu i čini BiH frizere potpuno ravnopravnima na svjetskoj frizerskoj sceni s mnogim poznatim frizerima iz ove kuće.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.