x

srijeda kao vikend dani

Nezapamćeno interesovanje za uživanje u Argeliniju na Dolac Malti: Čekalo se u redovima, besplatni kokteli za dame! (GALERIJA)

Srijeda u najpopularnijem objektu u Sarajevu - Hookah Baru Argelini na Dolac Malti je sve samo ne obična. Tačnije, Argelini usred radne sedmice posluje bolje nego bilo ko tokom vikenda. Sve to je dosadašnja zasluga i ogromno povjerenje koje je stečeno u ranijem periodu. Ipak, da Argelini prevazilazi sam sebe i nadmašuje očekivanja vjernih gostiju pokazala je noć iza nas, kada su dame bile počašćene besplatnim bezalkoholnim koktelima. 

Hookah Bar Argelini - Malta

Zmaja od Bosne 97

+38762758411

Cocktail Ladies Night u Hookah Baru Argelini na Dolac Malti je opravdao očekivanja vjernih gostiju. Štoviše, očekivanja su i nadmašena, a kvalitet jednog takvog izlaska najbolje se mjeri u interesovanju za isti. Naime,noć je bila više nego uzavrela, samim time što su ljudi čekali red da nađu svoj stol.

Vrhunski kokteli su osvojili na prvo ispijanje, a sve dame su od strane Argelinija počašćene besplatnim bezalkoholnim koktelima. Također se uživalo u slatkišima i kolačima. 

Hookah Bar Argelini je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a nema sumnje da će tako biti i na svakom narednom događaju budući da su svi gosti prepuni pozitivnih utisaka. Prijatna atmosfera i najbolja nargila su standard kada je Argelini u pitanju.

Ljubitelje nargile posebno veče očekuje i naredne srijede na događaju Cocktail Ladies Night kada će svi posjetioci s početkom od 20 sati moći uživati u koktelima, poslasticama i najboljoj shishi.

Foto: Mirnes Mašić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.