x

NI 7 GODINA KASNIJE TUGA NE JENJAVA! UDOVICA DARKA RADOVANOVIĆA OTKRILA: On je svakodnevno prisutan u kćerkinom i mom životu, kroz pjesme i sjećanja...

Pjevač Darko Radovanović poginuo je 11. juna 2011. godine. Sa njim je tada, prije sedam godina, nastadao i njegov menadžer Aleksandar Milošević. Stravična nesreća dogodila se na Ostružničkom mostu, dok su putovali na nastup. Za života, izgradio je jedno od najuspješnijih muzičkih imena i na veliku žalost nije jedini koji je završio tragičnom smrću na vrhuncu slave.

Darko je za sobom ostavio suprugu Maju, koja mu je bila ogromna podrška, i kćerkicu Laru koja danas ima 12 godina. Majina i Darkova ljubavna priča počela je tako što je on morao da se pomuči oko ljepotice koja mu je na prvi pogled ukrala srce na nastupu u Sremskoj Mitrovici. Tek nakon pola godine Maja je poklekla.


Par je zajednički život gradio upravo u tom gradu, a kruna njihove ljubavi svakako je bila Lara. Za kćerku, Darko je tvrdio da je naslijedila njegov osmijeh i temperament, ali maminu ljepotu.


"Lara je divno dijete. Ona je Darkova kopija, njegov unikatan primjerak. Kada je raspust, dolazi kod nas, jer živi sa mamom u Sremskoj Mitrovici. Odlična je učenica i trenira ritmičku gimnastiku. Ponosimo se i snajkom Majom. Normalno bi bilo da se uda i nastavi dalje, ali ona je život svoj dala Lari", rekla je jednom prilikom za Kurir Darkova majka Stana.

Ni pjevačev otac ne može da se pomiri sa gorkom sudbinom.

"Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vrijeme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i liježemo sa bolom. Nikako da se pomirimo s tim da je to moralo njemu da se desi. Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovjek za svaku pohvalu", ovako je za Kurir pričao Vidoje Radovanović.

Nakon tragičnog događaja, Maja i Lara nastavile su život kod Majinih roditelja. Svakako, Maja napominje, da je Darko i te kako prisutan u njihovim životima, kroz pjesme i sjećanja.


(Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.