x

još ništa od snimanja

Nije isključeno da ne bude snimanje: Bosanac šokirao, da li je došao kraj Zvezdama Granda?

Emitovanje popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” još nije počelo, a samim tim ni snimanje i ono što zabrinjava je izjava Dragana Stojkovića Bosanca koji otkriva da o okupljanju nema ni riječi.

Nakon informacije da “Zvezde Granda” prestaju sa emitovanjem, kao i da će ukoliko do toga dođe članovi žirija ostati bez ukupne godišnje zarade od 350.000 eura, oglasio se Bosanac i otkrio kakva je situacija:


– Ne bih se izjašnjavao što se tiče honorara jer je to bespredmetno kada snimanje još nije počelo. Sve je moguće, nije isključeno i da ne bude. Ne znam još ništa, na putu sam. Mislim da će da budu, da će snimanje biti nastavljeno – rekao je kompozitor.


Proteklog vikenda svi smo se uvjerili da od nove sezone “Zvezda Granda” još uvijek nema ništa. U terminu rezervisanom za ovo popularno muzičko takmičenje emitovan je šou “Nikad nije kasno”, a osim učesnika novog serijala koji su prošli audicije, pripremali se čitavog ljeta za takmičenje, najviše razloga za nervozu imaju članovi žirija.


Odlaganje “Zvezda Granda” izazvalo je ozbiljan udar po džepovima članova žirija.

– Žiri je imao ozbiljnu zaradu od svake emisije, a s obzirom na to da emisija nema, sada nema ni para. Honorari im se u kreću u rasponu od 1.000 do 2.000 eura po emisiji, što znači da mjesečno zarade i do 8.000 eura – prenose mediji.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.