x

DALA SVOJ SUD

Nije želio da radi DNK analizu, znao je da je njegov sin: Zorica Marković se oglasila nakon sudske presude da je Ilić Devinov otac!

Jučer je odjeknula vijest da je donijeta zvanična sudska presuda da su Miroslav Ilić i Devid sin i otac, što je Devinova majka, a Miroslavljeva bivša ljubavnica Mirjana Antonović odmah objavila na svom Fejsbuk nalogu.

Pjevač nije želio mnogo da komentariše presudu dok se sam ne uvjeri, a za Pink.rs se povodom čitave situacije oglasila se pjevačica Zorica Marković.

- Nisam nikad sa Miroslavom pričala o tome, meni nikad nije negirao da je Devinov otac, sad da li je novinarima negirao, ne znam. Zna se da je on njegov otac, pisalo se svašta, ali ne mora da znači da je istina. Koliko znam nije želio da radi DNK, vjerovatno jer je znao da je njegovo. Nisam čula da je ikada rekao da nije njegovo dijete, drago mi je, djece nikad dosta, nek su živi i zdravi.


- Miroslav i ja smo u jako dobrim odnosima, nismo se dugo vidjeli zbog pandemije, nema turneja kao prije... Ja ne radim istim tempom kao ranije, ne želim, ali bili smo i ostali u dobrim odnosima. Nema razloga da ne prihvati sina. On se možda bunio zbog načina na koji je ta žena sve to predstavila. Bio je bespotreban atak na čovjeka u štampi, možda je inat proradio u njemu pa je ćutao. Ima koliko hoćeš vanbračne djece na estradi, samo se ne zna. Pjevači uvijek daju go u gostima. Čula sam svašta, po turnejama se svašta radi, svi to znaju, nema potrebe da se pravimo ludi, ali o tome se ćuti. Nek su živi i zdravi - zaključila je Zorica Marković.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.